Tuincenter Lissens

We zijn een familiebedrijf, momenteel gerund door Veronique en Luc,  en specialiseren ons in bloemen, planten en decoratie. Gaande van  levend groen voor huis en tuin aangevuld  met een assortiment lifestyle . Topkwaliteit is voor ons cruciaal . Aanvankelijk was het een kwekerij voor snijbloemen, later kwamen er binnen- en buitenplanten en decoratie bij. Snijbloemen zijn nog steeds heel belangrijk, ook in de winter is er een heel mooie keuze. Wij zijn de derde generatie en zeer vertrouwd met de zaak. Klanten kunnen rekenen op onze ervaring en zelf  hechten we veel belang aan een goed persoonlijk contact.”

We volgen de laatste trends en ook de seizoenen . Opvallend is hoe in het voorjaar iedereen naar kleur snakt. Zodra de zon zich laat zien, denken we aan de tuin en aan planten. De siertuinen worden wel kleiner maar worden opgefleurd met kleurrijke potten en orangerieplanten en deze kan je bij ons ook vinden!

 De belangstelling voor een moestuin en kamerplanten is ook de  afgelopen jaren fel toegenomen. Vroeger was dat vooral  voor de  oudere generatie, nu is het ook iets wat jongeren aantrekt. We hebben een groot gamma groentenplantjes en kruiden waaronder ook enkele zeer speciale soorten, door Luc vaak zelf gehaald vanbij de kweker.  Een eigen moestuin geeft voldoening , het is goedkoper en bovendien is alles vers en weet men wat er op het bord ligt. Ook voor de hippe kamerplanten en toffe pot of mand kan je bij ons terecht.  Vaak gaan we hier op zoek naar de specialere soorten. 

Klantenservice is heel belangrijk. We hebben een heel ruim aanbod, zowel voor binnen als buiten. Dat gaat van potgrond, bloemen en planten tot heel mooie decoratie , dit alles tegen de juiste verhouding van kwaliteit en prijs .
Wie op zoek is naar een origineel cadeautje zal bij ons zeker ook iets vinden. Omwille van onze lange ervaring kunnen we onze klanten ook altijd adviseren en tips geven.
We gaan geregeld naar nationale en internationale beurzen om exclusieve spullen te zoeken en die bieden we op een creatieve en originele manier aan. Een bezoekje aan onze winkel is leuk omwille van het verrassende aanbod, maar ook omwille van de sfeer die we creëren. Je kan ons gerust eigentijdse “meesters in groen” noemen voor huis en tuin met “Passion for Beauty”!

Tuincenter Lissens
Steenweg op Lebbke 14
1745 Opwijk

052/35 77 92
info@tuincenterlissens.be
www.tuincenterlissens.be

Maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag:

Open van 9u tot 18u30

Zon- en feestdagen van 9u tot 15u. ( juli en augustus tot 13u.)

Dinsdag gesloten

 

Verantwoordelijke aankoop :bloemen en planten : Luc Lissens
Verantwoordelijke aankoop : decoratie en administratie: Veronique Lissens